[op25-dev] Trouble running OP25

Robert Klamp RobertKlamp at aol.com
Tue Dec 4 04:47:03 UTC 2012


Hi Mr. Glass,
    Thank you for your response I have installed the pre-requisites about 3 or 4 times now thinking I have missed a command and have also done the same for the fsk4 command lines and I continue to get the same error when trying to run the program. I will send you a copy of the error message I get when trying to install the fsk4 modulator. Any insight is appreciated.

Thanks again,
Bob


Sent from my U.S. Cellular® Windows® phone.

-----Original Message-----
From: Steve Glass <stevie.glass at gmail.com>
Sent: Monday, December 03, 2012 6:45 PM
To: op25-dev at yahoogroups.com
Subject: Re: [op25-dev] Trouble running OP25

 
Hi Robert,

Did you install the pre-requisites? It looks like you failed to install the radio rausch demodulator (I think we mirror it on the wiki).

There are some patches needed right now which I am rolling into the build but I've been very busy of late and won't get that all sorted until the xmas break.

Let me know how you go with the install.

ATB

Steve

On 4 December 2012 09:25, rbrtklamp <RobertKlamp at aol.com> wrote:
  
Hi I am new to the group and GNUradio. I have installed gnuradio on ubuntu 12.04 from the directions at this link.

http://blogs.bu.edu/mhirsch/2012/07/installing-gnu-radio-in-ubuntu-12-04-x64/

 I then went to the build instructions page and followed them to the T, all seemed to be going well but when I enter the command line to start it

 ~/src/op25/python$ ./audio_p25_rx.py -a

 I get this error message

 robert at robert-laptop:~/src/op25/python$ ./audio_p25_rx.py -a
 Traceback (most recent call last):
 File "./audio_p25_rx.py", line 34, in <module>
 from gnuradio import audio, eng_notation, fsk4, gr, gru, op25
 ImportError: cannot import name fsk4
 robert at robert-laptop:~/src/op25/python$

 Can anybody please help me get the program running I am not great with software code and really need to get this up and running for a current project I am a part of. I am hoping this issue can be resolved with a couple of command lines.

 Thank You For Your Time and Help,
 Robert Klamp Jr.


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.osmocom.org/pipermail/op25-dev/attachments/20121203/e0dd0ce5/attachment.html>


More information about the op25-dev mailing list