Please can anyone advise me - FMTOOL Error and no further processing

Lokkju Brennr lokkju at gmail.com
Mon Jul 4 05:09:33 UTC 2011


You're not running in a VM, are you?
What hardware is this on?

Loki

On Sun, Jul 3, 2011 at 9:55 PM, eisencah eisenach <wbg_1000 at yahoo.com>wrote:

> Try shutting off the graphical interface of the OS and run the tools from
> the consoles.
> Cheers,
> Mihai.
>
>
> --- On *Sun, 7/3/11, Raz Sharif <issertiv at gmail.com>* wrote:
>
>
> From: Raz Sharif <issertiv at gmail.com>
> Subject: Re: Please can anyone advise me - FMTOOL Error and no further
> processing
> To: "OSMoCom Baseband Devel" <baseband-devel at lists.osmocom.org>
> Date: Sunday, July 3, 2011, 10:53 PM
>
>
> Apologies for that!
>
> In my haste for a resolution of the issue i selected Reply and not Reply
> All.
>
> I will continue to read up some more to eliminate the issues and currently
> I have no idea what is the problem. Cable T191 or C115 or a Timing issue
> with the Software that prevents me from getting past the first PROMPT! and
> FMT Tool Error.
>
> Thanks all.
>
> Raz
>
>
>
>
>
> On Sun, Jul 3, 2011 at 8:45 PM, Sébastien Lorquet <squalyl at gmail.com<http://mc/compose?to=squalyl@gmail.com>
> > wrote:
>
> Please do not use reply in gmail, but reply to all instead. Otherwise you
> will only write to the message's author,
>
> Sebastien
>
>
> ---------- Forwarded message ----------
> From: *Raz Sharif* <issertiv at gmail.com<http://mc/compose?to=issertiv@gmail.com>
> >
> Date: Sun, Jul 3, 2011 at 9:34 PM
> Subject: Re: Please can anyone advise me - FMTOOL Error and no further
> processing
> To: Sébastien Lorquet <squalyl at gmail.com<http://mc/compose?to=squalyl@gmail.com>
> >
>
>
> Sorry yes i did post this message before in an attempt to get some better
> insight in to the issues.
>
> The loopback test i shorted the inside and outermost pins and echo of
> characters appeared. I think cable is ok. Its a prolific usb to serial.
>
> I do not have a serial connector so cannot try the FTD cable option.
>
> All software looks ok but the Osmocon.just hangs and FMT tool error.
> So i am a little stuck to be honest.
> Sorry for sending this twice.
>
> Thanks
> Raz
> On 3 Jul 2011 19:29, "Sébastien Lorquet" <squalyl at gmail.com<http://mc/compose?to=squalyl@gmail.com>>
> wrote:
>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.osmocom.org/pipermail/baseband-devel/attachments/20110703/055af8ae/attachment.html>


More information about the baseband-devel mailing list