no transceiver binary inside src/host/layer23/src/transceiver folder after running make

Miguel Rios miguelrios35 at yahoo.com
Thu Jun 13 15:22:33 UTC 2013


Further to my post, here's the log from make HOST_layer23_CONFARGS=--enable-transceiver   http://pastebin.com/DRb1RmJi
I double checked that I indeed did checkout the correct sylvain/testing branch. And I can run other osmocom applications like mobile, so it seems I'm having only a problem with the transceiver app.

Any help is appreciated.

Thanks

________________________________
 From: Miguel Rios <miguelrios35 at yahoo.com>
To: "baseband-devel at lists.osmocom.org" <baseband-devel at lists.osmocom.org> 
Sent: Thursday, June 13, 2013 3:28 PM
Subject: no transceiver binary inside src/host/layer23/src/transceiver folder after running make
 


Hi list,

I'm trying to experiment with Sylvain's transceiver as per the wiki here http://bb.osmocom.org/trac/wiki/Software/Transceiver

I think that I may be doing something wrong when making in that I can see no transceiver binary inside /osmocom-bb/src/host/layer23/src/transceiver.
The host/layer23/src/transceiver folder is created properly.  After running  make HOST_layer23_CONFARGS=--enable-transceiver,  I don't see any transceiver binary in there, so naturally OpenBTS fails when I execute the exec <your path to osmocom-bb>/src/host/layer23/src/transceiver/transceiver 1 script.

I also don't see any errors when running make, although it scrolls by so fast it is hard to be sure.

Thanks,

Miguel
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.osmocom.org/pipermail/baseband-devel/attachments/20130613/5f8b1359/attachment.html>


More information about the baseband-devel mailing list