LCD is going off after custom RSSI loading

Akib Sayyed akibsayyed at gmail.com
Sat Jun 23 08:15:47 UTC 2012


On Sat, Jun 23, 2012 at 11:14 AM, Akib Sayyed <akibsayyed at gmail.com> wrote:

> i have been trying to load RSSI and run it. all went well. but after all
> of sudden LCD went off tried to debug but didnt understand much.
> here is log
>
>
> OSMOCOM Loader (revision osmocon_v0.0.0-1347-g4f0acac)
> ======================================================================
> Running on compal_e88 in environment compalram
> Found flash of 2097152 bytes at 0x0 with 2 regions
> fb_td014_init: initializing LCD.
>
> //after above msg LCD is going off and firmware is giving output correct
> as it was giving before
>
> then i created custom program kept only board_init(); then compiled and
> uploaded in phone and started but still same issue.
>
>
> then fetched fresh git and tried to compile then also same issue.
>
>
> steps taken to compile test.c
>
> created folder test in target/firmware/apps/
> added test in make file application list
> renamed test.c to main.c
>
> steps taken to load code in c118
> ./host/osmocon/osmoload memload 0x820000
> ./target/firmware/board/compal_e86/test.highram.bin
>
should be like this :)
./host/osmocon/osmoload memload 0x820000
./target/firmware/board/compal_e88/test.highram.bin

>
> ./host/osmocon/osmoload jump 0x820000
>
> please help me with that
>
> --
> Akib Sayyed
> Matrix-Shell
> akibsayyed at gmail.com
> akibsayyed at matrixshell.com
> Mob:- +91-966-514-2243
>
>
>


-- 
Akib Sayyed
Matrix-Shell
akibsayyed at gmail.com
akibsayyed at matrixshell.com
Mob:- +91-966-514-2243
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.osmocom.org/pipermail/baseband-devel/attachments/20120623/760a7c79/attachment.html>


More information about the baseband-devel mailing list