Osmocom Loading Issues - TTYUSB0 loopback

Raz Sharif issertiv at gmail.com
Mon Jul 4 15:27:39 UTC 2011


Hi folks, further to my previous email i now ran :

I simply pressed the Power Switch a few times but not power on. This is what
is recorded.

As you will recall i get the FMTool Error and aborted message and never see
Prompt2.

With no Osmocom programs running can someone please confirm that this output
is correct or indeed suggests that the Phones Serial Line or other Firmware
or Phone Hardware is causing this error please - would be grateful.
Thanks
Raz
_________________________________________-

cat < /dev/ttyUSB0 >| rs.txt


00000000  00 2e 00 1b f6 02 00 41  01 40 66 74 6d 74 6f 6f
|.......A. at ftmtoo|
00000010  6c 65 72 72 6f 72 00 00  2f 00 1b f6 02 00 41 01
|lerror../.....A.|
00000020  40 66 74 6d 74 6f 6f 6c  65 72 72 6f 72 00 00 2f
|@ftmtoolerror../|
00000030  00 1b f6 02 00 41 01 40  66 74 6d 74 6f 6f 6c 65
|.....A. at ftmtoole|
00000040  72 72 6f 72 00 00 2f 00  1b f6 02 00 41 01 40 66
|rror../.....A. at f|
00000050  74 6d 74 6f 6f 6c 00 00  00 00 00 00 00 00 00 00
|tmtool..........|
00000060  00 00 00 00 00 2f 00 1b  f6 02 00 41 01 40 66 74
|...../.....A. at ft|
00000070  6d 74 6f 6f 6c 65 72 72  6f 72 00                 |mtoolerror.|
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.osmocom.org/pipermail/baseband-devel/attachments/20110704/47d463f4/attachment.html>


More information about the baseband-devel mailing list