Please can anyone advise me - FMTOOL Error and no further processing

Raz Sharif issertiv at gmail.com
Sun Jul 3 19:53:40 UTC 2011


Apologies for that!

In my haste for a resolution of the issue i selected Reply and not Reply
All.

I will continue to read up some more to eliminate the issues and currently I
have no idea what is the problem. Cable T191 or C115 or a Timing issue with
the Software that prevents me from getting past the first PROMPT! and FMT
Tool Error.

Thanks all.

Raz





On Sun, Jul 3, 2011 at 8:45 PM, Sébastien Lorquet <squalyl at gmail.com> wrote:

> Please do not use reply in gmail, but reply to all instead. Otherwise you
> will only write to the message's author,
>
> Sebastien
>
>
> ---------- Forwarded message ----------
> From: Raz Sharif <issertiv at gmail.com>
> Date: Sun, Jul 3, 2011 at 9:34 PM
> Subject: Re: Please can anyone advise me - FMTOOL Error and no further
> processing
> To: Sébastien Lorquet <squalyl at gmail.com>
>
>
> Sorry yes i did post this message before in an attempt to get some better
> insight in to the issues.
>
> The loopback test i shorted the inside and outermost pins and echo of
> characters appeared. I think cable is ok. Its a prolific usb to serial.
>
> I do not have a serial connector so cannot try the FTD cable option.
>
> All software looks ok but the Osmocon.just hangs and FMT tool error.
> So i am a little stuck to be honest.
> Sorry for sending this twice.
>
> Thanks
> Raz
> On 3 Jul 2011 19:29, "Sébastien Lorquet" <squalyl at gmail.com> wrote:
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.osmocom.org/pipermail/baseband-devel/attachments/20110703/c1be30d6/attachment.html>


More information about the baseband-devel mailing list