R: Re: R: Re: Problem with osmocon (beginner) + layer23 question

screaming-pain at libero.it screaming-pain at libero.it
Tue Apr 12 11:42:33 UTC 2011


Thanks again,

I am still getting the NACK most of the times or it get stuck after it 
finishes the downloading, but with "-i 10" option I had the layer1.compalram.
bin loaded.
It's fantastic! For the first time I got something showing on the phone 
screen!

Now I have another problem that is very silly but it is making me crazy.
I cannot find the layer23 app! Does it still exists or has it been replaced?

Regards,
Loretta

>----Messaggio originale----
>Da: dario.lombardo at libero.it
>Data: 11-apr-2011 14.49
>A: "screaming-pain at libero.it"<screaming-pain at libero.it>
>Cc: <baseband-devel at lists.osmocom.org>
>Ogg: Re: R: Re: Problem with osmocon (beginner)
>
>
>
>On 04/11/2011 02:07 PM, screaming-pain at libero.it wrote:
>> Received PROMPT2 from phone, starting download
>> handle_write(): 1023 bytes (1023/19567)
>> handle_write(): 768 bytes (1791/19567)
>> handle_write(): 112 bytes (19567/19567)
>> handle_write(): finished
>This is what I see when things go right. Sometimes my phone stucks even 
>if nothing has (apparently) gone wrong. My hint is to start from scratch 
>(I mean: take the battery out, wait a couple of seconds, stop osmocom, 
>start it again, try again).
>That's not a "precise" way to proceed, but I observed that my cable is 
>extremely noisy and that makes the download phase very critical. I think 
>that things should work for you.
>Dario.
>
>






More information about the baseband-devel mailing list