[op25-dev] Re: File source OK but USRP no audio

allanjs1986 charmingajs007 at hotmail.com
Sat May 25 08:40:35 UTC 2013


At least i know i'm not the only one that has no audio, i thought i might have had a setting wrong in my OP25.grc. I have a B100/wbx does anyone have a working op25.grc file. 
What is the r307 patch? What board are you using souf308? 

--- In op25-dev at yahoogroups.com, "souf308" <souf308 at ...> wrote:
>
> Hi guys.
> First thank everybody for helping me those previous week.
> I'm really stuck on something now that I can't understand:
> 
> When I' using the file source in OP25.grc everything seems working perfectly, I got the 4 ligns in the Dibits and I can hear someone speaking.
> 
> HOWEVER when I use my USRP B100 here is the situation: I have 4 perfect lignes but NO AUDIO.
> 
> Moving from the File source to the USRP, I dont touch any audio sink frequency or interpolation of the Rational Resampler or Channel rate so logicaly the probleme should not be coming from here..
> 
> Im pretty sure that I applied the patch r307. Furthermore this patch is also to make the audio work wich is the case with the file source so what..?
> 
> Any suggestions please? Why the audio is working with the files source but not with the USRP?
> 
> Thank you very much
> 
> Souf
>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.osmocom.org/pipermail/op25-dev/attachments/20130525/7d2b8986/attachment.html>


More information about the op25-dev mailing list