Running but nothing on FFT display

Murat Tologlu mtologlu at hotmail.com
Fri Jul 31 01:30:01 UTC 2015


Hi Jose,
It looks like working; what is problem? Did you check the antenna?
I did the same in my setup Ubuntu 14.04 with GNU 3.7.7.1 and mine worked 
same with bigger signal.
Regards,
Murat

On 07/21/2015 06:32 PM, Jose Perez Junior wrote:
> Hi,
>
> I have one RTL-SDR and in my home computer it is working well. Now I 
> am tryint to run in my office.
> Here is Ubuntu 14.04 and GNU Radio 3.7.8... For a simple flowgraph 
> just with RTL-SDR Source and a FFT Sink I can't vizualise nothing in 
> FM (88 - 108 MHz). I have also here a USRP and a BlackRF and both oof 
> then are working well. Is there something to solve this?
>
> This is the output of Terminal to rtl_test -t
>
> Found 1 device(s):
>   0:  Realtek, RTL2838UHIDIR, SN: 00000001
>
> Using device 0: Generic RTL2832U OEM
> Found Rafael Micro R820T tuner
> Supported gain values (29): 0.0 0.9 1.4 2.7 3.7 7.7 8.7 12.5 14.4 15.7 
> 16.6 19.7 20.7 22.9 25.4 28.0 29.7 32.8 33.8 36.4 37.2 38.6 40.2 42.1 
> 43.4 43.9 44.5 48.0 49.6
> Sampling at 2048000 S/s.
> No E4000 tuner found, aborting.
>
>
>
> And this is the output of GNU Radio.
> Imagem inline 1
>
>
>
>
> Thanks so much,
> -- 
> .: José Perez Jr

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.osmocom.org/pipermail/osmocom-sdr/attachments/20150731/04a267ce/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: image/png
Size: 218634 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.osmocom.org/pipermail/osmocom-sdr/attachments/20150731/04a267ce/attachment.png>


More information about the osmocom-sdr mailing list