rtl_fm scanning

Ben Moore benjamin.n.moore at gmail.com
Tue Apr 30 19:16:58 UTC 2013


I haven't had a chance to check on the Raspberry Pi to see if this issue is fixed by forcing synchronous mode, but I suspect it is.

http://lists.gnumonks.org/pipermail/osmocom-sdr/2013-April/000588.html

- Ben


On Apr 30, 2013, at 11:07 AM, Alan Corey wrote:

> Mine doesn't hang, it just makes a noise.  If I change just the demodulator to AM instead of FM, it doesn't do it. If I set the squelch level up around 1000 it takes out the signals, but not the noise.
> 
> OpenBSD 5.2, ftl_fm from git about 4/23/2013
> 
>   Alan
> 
> -----
> Radio Astronomy - the ultimate DX
> 
> --- On Tue, 4/30/13, Chourico <lists at the-reapers.com> wrote:
> 
> From: Chourico <lists at the-reapers.com>
> Subject: Re: rtl_fm scanning
> To: osmocom-sdr at lists.osmocom.org
> Date: Tuesday, April 30, 2013, 7:53 AM
> 
> Colin Stagner <cbs228 <at> gmail.com> writes:
> 
> > 
> > I am also having the rtl_fm scanning bug which was first reported in
> > http://lists.gnumonks.org/pipermail/osmocom-sdr/2013-February/000485.html
> > 
> 
> > 
> > Can anyone else reproduce this bug?
> > 
> > 
> 
> I am having the same problem.
> 
> EzTV666, Ubuntu 12.04, kernel 3.2.0-23,
> latest rtl_sdr from git, 2013-04-30
> 
> rtl_fm works fine when only one frequency is specified, hangs after first
> frequency is skipped.
> 
> 
> 
> 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.osmocom.org/pipermail/osmocom-sdr/attachments/20130430/f8563534/attachment.html>


More information about the osmocom-sdr mailing list