Build failure of network:osmocom:latest/osmo-trx in Debian_Unstable/x86_64

OBS Notification admin at opensuse.org
Mon Aug 26 20:22:32 UTC 2019


Visit https://build.opensuse.org/package/live_build_log/network:osmocom:latest/osmo-trx/Debian_Unstable/x86_64

Package network:osmocom:latest/osmo-trx failed to build in Debian_Unstable/x86_64

Check out the package for editing:
  osc checkout network:osmocom:latest osmo-trx

Last lines of build log:
[  266s] ar: `u' modifier ignored since `D' is the default (see `U')
[  266s] libtool: link: ranlib .libs/libtransceiver_common.a
[  266s] libtool: link: ( cd ".libs" && rm -f "libtransceiver_common.la" && ln -s "../libtransceiver_common.la" "libtransceiver_common.la" )
[  266s] /bin/bash ../libtool  --tag=CXX   --mode=link g++ -lpthread -I/usr/include/ -I/usr/include/ -I/usr/include/ -g -O2 -fdebug-prefix-map=/usr/src/packages/BUILD=. -fstack-protector-strong -Wformat -Werror=format-security  -Wl,-z,relro -Wl,-z,now -o osmo-trx-uhd osmo_trx_uhd-osmo-trx.o ./device/uhd/libdevice.la libtransceiver_common.la ../Transceiver52M/arch/x86/libarch.la ../GSM/libGSM.la ../CommonLibs/libcommon.la -lfftw3f -ltalloc -losmocore -ltalloc -losmoctrl -losmogsm -losmocore -ltalloc -losmovty -losmocore -luhd 
[  267s] libtool: link: g++ -I/usr/include/ -I/usr/include/ -I/usr/include/ -g -O2 -fdebug-prefix-map=/usr/src/packages/BUILD=. -fstack-protector-strong -Wformat -Werror=format-security -Wl,-z -Wl,relro -Wl,-z -Wl,now -o osmo-trx-uhd osmo_trx_uhd-osmo-trx.o  ./device/uhd/.libs/libdevice.a ./.libs/libtransceiver_common.a ../Transceiver52M/arch/x86/.libs/libarch.a ../GSM/.libs/libGSM.a ../CommonLibs/.libs/libcommon.a -lpthread -lfftw3f /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libosmoctrl.so /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libosmogsm.so -ltalloc /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libosmovty.so /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libosmocore.so -luhd
[  267s] /usr/bin/ld: ./device/uhd/.libs/libdevice.a(UHDDevice.o): undefined reference to symbol '_ZN5boost6system16generic_categoryEv'
[  267s] /usr/bin/ld: /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libboost_system.so.1.67.0: error adding symbols: DSO missing from command line
[  267s] collect2: error: ld returned 1 exit status
[  267s] make[4]: *** [Makefile:681: osmo-trx-uhd] Error 1
[  267s] make[4]: Leaving directory '/usr/src/packages/BUILD/Transceiver52M'
[  267s] make[3]: *** [Makefile:820: all-recursive] Error 1
[  267s] make[3]: Leaving directory '/usr/src/packages/BUILD/Transceiver52M'
[  267s] make[2]: *** [Makefile:513: all-recursive] Error 1
[  267s] make[2]: Leaving directory '/usr/src/packages/BUILD'
[  267s] make[1]: *** [Makefile:444: all] Error 2
[  267s] make[1]: Leaving directory '/usr/src/packages/BUILD'
[  267s] dh_auto_build: make -j1 returned exit code 2
[  267s] make: *** [debian/rules:6: build] Error 255
[  267s] dpkg-buildpackage: error: debian/rules build subprocess returned exit status 2
[  267s] 
[  267s] build73 failed "build osmo-trx_1.1.1.dsc" at Mon Aug 26 20:22:18 UTC 2019.
[  267s] 
[  267s] ### VM INTERACTION START ###
[  270s] [  257.535053] sysrq: SysRq : Power Off
[  270s] [  257.537555] reboot: Power down
[  270s] ### VM INTERACTION END ###
[  270s] 
[  270s] build73 failed "build osmo-trx_1.1.1.dsc" at Mon Aug 26 20:22:22 UTC 2019.
[  270s] 

-- 
Configure notifications at https://build.opensuse.org/user/notifications
openSUSE Build Service (https://build.opensuse.org/)


More information about the gerrit-log mailing list